Problemer ved kjøp

Problem

Du får feilmeldingen Kjøpsløsningen får ikke kontakt med App Store akkurat nå.

Løsning:

Vanligvis skyldes dette ustabilitet hos enten kjøpsløsningen vi benytter, eller hos App Store, slik at Mente ikke får ordentlig beskjed om hvordan det gikk med kjøpet ditt.

Slik fikser vi det:

1. Prøv først å trykke Gjenopprett kjøp nederst i kjøpsbildet. Dette vil kontakte App Store/kjøpsløsningen på nytt og vanligvis vil dette løse problemet:

Restore

2. Dersom det ikke hjelper. Se på feilmeldingen du får fra Gjenopprett kjøp:

2a: Dersom den sier Fant ingen tidligere kjøp som fortsatt er gyldige., så betyr det at kjøpsløsningen fikk kontakt med App Store igjen, men at kjøpet ditt ikke gikk gjennom i første omgang. Løsningen er derfor å trykke Start abonnement på nytt.

2b: Feilmeldingen sier noe annet. Vent 5 minutter og prøv så Gjenopprett kjøp igjen. Dersom problemet fortsetter, ta kontakt med oss på hello@mente.app, så vil vi hjelpe deg.