Rutiner

Bygge og spille av rutiner

Start med å se filmen som ligger her

Hvor ligger rutinene mine?

Som standard finner du de igjen under:

• Bli bedre -> Bygg gode rutiner -> Bygg din egen rutine, eller
  • Biblioteket -> Rutiner

Bruker du plussknappen i disse listene vil du få forslag til rutinesteg du kan legge til, som vist i filmen over.

Merk at:

• du kan legge rutinesteg i hvilken liste du vil, men det kan være fint å ha de under Biblioteket -> Rutiner for å samle de et sted
  • rutiner automatisk dukker opp i "I dag" dersom en av stegene har er planlagt med dagens dato

Hvordan kan jeg lage rutiner som ikke gjentas hver dag?

1. Åpne oppgaven
  2. Trykk på ... og deretter "Gjenta"
  3. Endre til ønsket intervall

Det vil si at du kan blande ulikt intervall på stegene i samme liste, men det er bare stegene ble dagens dato som blir spilt av når du trykker på "Play"-knappen.

Hvordan kan jeg utsette/hoppe over rutiner?

Du kan flytte rutinesteg på samme måte som du flytter vanlige oppgaver:

1. Gå inn på ønsket rutineliste
  2. Sveip/høyreklikk på stegene du vil flytte til en annen dato.

Egendefinerte steg i rutinene dine

Du kan gjøre om enhver oppgave til et rutinesteg dersom du:

1. Åpner oppgaven
  2. Trykker på ... og deretter "Handling"
  3. Velg hva du ønsker skal skje

Normalt vil du også at oppgaven gjentas, noe du setter ved:

1. Åpne oppgaven
  2. Trykker på ... og deretter "Gjenta"